Skip links

Великопостні реколекції під проводом о. Миколая Фредини

Ви не просто семінаристи – Ви майбутнє нашої церкви.

о. Миколай Фредина

  18-20 березня 2021 р.Б. у стінах ТВДС відбулися реколекції, присвячені тематиці: “Бути людиною – християнином – священиком”, які провадив для братів семінарії екс-ректор Львівської духовної семінарії Св. Духа о.Миколай Фредина.

  Величезний життєвий досвід о. Миколая, його відданість своєму покликанню та вміння працювати зі студентами одразу заполонили серця семінаристів, заохотили уважно слухати науки і, як наслідок, поглиблювати працю над собою.

  Ділячись своїм минулим, отець-реколектант заохочував БУТИ ЛЮДИНОЮ, багато в чому покликався на слова Блаженнішого Любомира Гузара, який в особливий спосіб був духовним Батьком для отця за час ректорства; часто наголошував на потребі БУТИ СОБОЮ, бо з прийняттям себе таким, як ти є, і починається шлях змін!

  Неймовірні, хвилюючі, проникливі й, здавалося б, неможливі історії торкалися глибини душі кожного і залишали там свій слід, збурюючи все всередині…

  Закінчилися реколекції взаємними словами подяки добрих давніх друзів отця-реколектанта Миколая Фредини та отця-ректора ТВДС Івана Римара. Прощаючись, о.Миколай ще раз заохотив братів до молитви, праці та навчання, щоб стати гідними священиками. Натомість браття дякували за чудові дні реколекцій та з “новими силами” продовжили формацію.